Kursus "Apply Decicion-Making Support Systems In Logistics And Supply Chain Activities"

Kursus bertajuk “Apply Decision-Making Support Systems in Logistics And Supply Chain Activities” telah dilaksanakan bagi memantapkan ilmu dan kreativiti pelajar sebelum mereka melangkah ke industri untuk melalui proses pengajaran dan pembelajaran WBL.

Antara ilmu yang diperolehi oleh pelajar adalah dengan mengetahui sistem sedia ada yang boleh dijana melalui industri logistik dan rangkaian bekalan . Sistem ini memberi tumpuan kepada menyediakan pelbagai pilihan penghantaran dan pickup. Sasaran peserta adalah pelajar semester tiga (3B) Diploma Pengurusan Logistik dan Rangkaian Bekalan(DLS) seramai 33 orang.

Kursus ini telah disampaikan oleh EN SAHARUDIN BIN MAARUF , FACTORY MANAGER, YOKOGAWA ANALYTICAL SOLUTIONS SDN BHD salah sebuah kilang industri pengurusan logistik dan rangkaian bekalan beroperasi di kawasan industri ipark, Kulaijaya, Johor

IMG 20180923 WA0001

En Saharudin Bin Maaruf bersama wakil kelas DLS 3B

2018 09 25 08.08.10